Servis Yang Kami Tawarkan

“Kami juga menyediakan nasihat dan consultation dalam mendirikan bisnes dan juga dalam kepakaran motosikal.”

– Membaik Pulih Motosikal

Kami juga membaik pulih motosikal yang eksiden. Selain itu, kami juga menyediakan perkhidmatan “overhaul” enjin, servis “fork”, “troubleshoot” dan lain-lain.

Modify / Customisation

Kami juga membuat “customisation” atau “modification” untuk bahagian-bahagian motosikal yang memerlukannya seperti “Grinding” dan juga “Welding”.

Upgrade Motosikal

Ahmad Motorworks juga terkenal dengan melakukan pelbagai penaik tarafan motosikal untuk menambah kelajuan dan daya tahan motor. Servis menaik taraf motosikal ini merangkumi beberapa jenis servis, iaitu, Full spec, Racing spec dan juga Daily use spec.

Restore Motosikal

Jika anda sayangkan motor anda dan ingin mencantikkan semula motosikal anda, kami menyediakan perkhidmatan untuk membaik pulih motosikal supaya kelihatan cantik semula dan berfungsi dengan baik. Kami juga membuat servis motosikal seperti bengkel yang lain.

– Sparepart Motosikal

Di Ahmad Motorworks, terdapat banyak bahagian-bahagian enjin yang kami jual, contohnya radiator, tayar, ekzos dan pelbagai lagi.

– Accessories Motosikal

Kami juga menjual pelbagai jenis accessory motosikal seperti sport rim, throttle cover, screw titanium, lampu LED dan pelbagai lagi.

Dyno Services

Dengan menggunakan servis Dyno, kita dapat tahu lebih tepat masalah motor dan apa tindakan yang perlu kami ambil untuk menyelesaikan masalah tersebut. Setelah menggunakan servis Dyno ini, performance motosikal dapat dilihat, kegunaan minyak dapat dijimatkan, enjin tidak cepat panas, ecu dan cdi motosikal akan berfungsi dengan lebih bagus.

– Repaint Motosikal

Selain itu, kami juga menyediakan servis mencantikan kan semula cover enjin, coverset, sport rim dan lain-lain lagi dengan menggunakan kaedah spraypaint perkara yang ingin dicantikkan semula.